Nativa, la millor revista musical.

No sabia que el Jordi Oliveras tingués un blog.  El darrer post del qual he descobert el video adjunt data del maig. En Jordi Oliveras és l’editor de la millor revista de música del pais, la Nativa.

La Nativa és diferent en molts aspectes. En primer lloc és petita. No té moltes pàgines i la pots llegir tota d’una o dos tirades. Després i lo més important, els continguts musicals estan escrits partint de la reflexió i l’anàlisi de ments despertes, complexes i úniques. Normalment tot és interessant. De la primera a la darrera pàgina. Per si això fos poc la revista és gratuïta i està impresa a una tinta. A més, i encara que els continguts estiguin molt ben fets,  l’editorial té necessitat de comunicar-se i fomenta la participació de tothom qui vulgui dir alguna cosa que cregui que és interessant que els demés coneguin.

Tots aquests elements conforment una publicació exemplar on coincideixen moltes opinions sobre la  realitat musical del nostre pais i de tots els actors que intervenen en la película: músics, sales, promotors, artistes, periodistes, públic…

En tant al vídeo del Bowie… aquí teniu una visió de melangia festivalera romàntica (gairebé extingida) com contrast radical del boom de festivals a Catalunya i a Espanya que només tenen finalitats púrament propagandístiques i especulatives, i que han perdut l’essencia cultural i la capacitat evocadora del veritable festival de r&r.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s