Fent neteja…

Fent neteja de carpetes i caixes he trobat aquest retall de diari d’un tal Agustín Fernández Mallo publicat al diari El País dins la secció d’opinió, el diumenge 3 de maig de 2009. Segons explica, considera que la publicitat a la televisió és un fet públic, integrador, un “bé cultural que hauria de ser vetllat per la televisió pública” i el posa a la mateixa altura que expressions artístiques com la literatura, el cinema o la pintura.

Ja feia dies que no postejava res al blog i aquest retall m’ha animat a escriure.  Un cop escanejat ja puc desfer-me del retall de diari. Penso que el tal Agustín Fernández ha de tenir una casa plena fins a dalt i molt gran per poder guardar tota la publicitat que es fa i es desfà (de la publicitat gràfica també pensarà el mateix, suposo): anuncis de premsa, de revistes, correu comercial de tota mena, col.leccions d’obres d’art seriades com les del “Media Mark” recordant que el tio de la foto no és tonto, siluetes de cartró del musculós cosí del Zumosol, feixos de descomptes del TelePizza, …

Jo prefereixo tenir la casa més buida encara i arriscar-me a provocar un cataclisme social de dimensions imprevisibles. Paso de que aquest tio m’acolloni per molts llibres i articles que hagi escrit.

Los anuncios lo mejor de la televisión

Los anuncios lo mejor de la televisión

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s